Werken, leren en doorgroeien in de techniek? Kom werken bij Jobmans! 

Jobmans heeft een groot netwerk aan opdrachtgevers in de elektrotechniek in de richting utiliteit, renovatie, nieuwbouw en industrie. Wij kunnen je helpen aan een interessante baan, van leerling monteur tot technicus. Graag nodigen we je uit voor een persoonlijk kennismakingsgesprek om te inventariseren wat jij wilt en hoe wij daar samen gaan komen. Daarbij gaan wij inhoudelijk in gesprek over de organisaties en onze actuele vacatures.

  • Je bent een gemotiveerde kandidaat met een grote technische affiniteit
  • Je bent bereid om je voor langere tijd te binden aan Jobmans en/of een van onze opdrachtgevers
  • Rijbewijs en eigen vervoer is een pré, maar niet verplicht
  • Je bent flexibel inzetbaar op diverse locaties
  • VCA diploma of bereid om deze binnen 1 maand te behalen via Jobmans
  • MBO/LBO/HBO opleiding in de richting van elektrotechniek

Wij bieden je een mogelijkheid tot aanvullende opleiding en zoeken samen met jouw een baan in de elektrotechniek, waarna je als (hulp) elektromonteur, servicemonteur, of technicus aan de slag kunt gaan bij één van onze opdrachtgevers.

Daarnaast draagt Jobmans zorg voor jou persoonlijke beschermingsmiddelen en gereedschap, zo heb je altijd goed gereedschap en PBM’s om je werk zo goed mogelijk uit te kunnen voeren. Op vrijdagmiddag komt het hele Jobmans team bij elkaar voor een gezellige vrijdag middag borrel zo leer je alle collega’s kennen waarmee je nog niet samenwerkt maar misschien wel in de toekomst! Kom jij ons team versterken?

Stuur je CV en motivatie naar info@jobmans en wij nemen binnen 1 dag contact met jou op!