Servicemonteur Elektrotechniek

Servicemonteur Eletrotechniek

Functieomschrijving

Als servicemonteur voer je zelfstandig onderhoudswerkzaamheden uit, stelt de diagnose van storingen, lost deze zelfstandig op en voert functionele aanpassingen uit aan bestaande installaties. Hierbij zorg je voor optimaal onderhoud en stem je de werkzaamheden af met de klant en biedt je de klant oplossingen aan voor verbetering van de installatie. Dagelijks ben je bezig met het opsporen van installaties storingen, het verhelpen van deze storing en het adviseren van de opdrachtgever hierin. Je houdt je bezig met het bestellen van extra benodigd materiaal en neemt deel aan het werkoverleg. Er bestaat de mogelijkheid dat in de toekomst gewerkt gaat worden in storingsdiensten.

Profiel kandidaat

Voor de functie zoeken wij iemand die communicatief vaardig en klantgericht is, zodat jij de klant perfect te woord kan staan. Immers, je bent een van de gezichten van ons bedrijf. Daarnaast heb je gevoel voor detail, ben je in staat om de werkzaamheden te kunnen organiseren en ben je flexibel.

Functie-eisen

  • Afgeronde MBO-diploma niveau 3-4 Elektrotechniek, onderhoudsmonteur/servicemonteur
  • Minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie als onderhoud / servicemonteur
  • Bekend met regeltechnische installaties
  • In bezit van rijbewijs B en VCA diploma
  • In staat om onveilige werksituaties te signaleren
  • Je hebt een eigen inbreng
  • Je bent bereidt om (incidenteel) werkzaamheden te verrichten die buiten de normale werktijden vallen
  • Ervaring in de woningbouw en utiliteit is een pré

Wat bieden wij

Je salaris is afhankelijk van je scholing en werkervaring maar wist je dat je bij Jobmans naast een goed salaris ook bonussen kan verdienen? Deze bonussen kunnen oplopen tot € 1000,- per jaar!

Medewerkers van Jobmans beginnen vanaf dag 1 met het opbouwen van hun pensioen omdat jouw toekomst belangrijk is voor ons.

Daarnaast draagt Jobmans zorg voor jou persoonlijke beschermingsmiddelen en gereedschap, zo heb je altijd goed gereedschap en PBM’s om je werk zo goed mogelijk uit te kunnen voeren. Op vrijdagmiddag komt het hele Jobmans team bij elkaar voor een gezellige vrijdag middag borrel zo leer je alle collega’s kennen waarmee je nog niet samenwerkt maar misschien wel in de toekomst! Kom jij ons team versterken?

Solliciteer direct en stuur je CV naar Info@jobmans.nl of bel 072-5317988 voor meer informatie.