Wij leveren het juiste personeel op de juiste werkplek!

Informatie voor de opdrachtgever

Wanneer u kiest voor personeel van Jobmans, kiest u voor een betrouwbare uitzendpartner die u tijdig en continu voorziet van kwalitatief goed personeel in de elektrotechniek en installatietechniek. Met ruim 15 jaar ervaring in de branche kunnen wij u in uw (tijdelijke) personeelsbehoeften voorzien.

Uitzenden

Een organisatie die zich bezig houdt met het bemiddelen van vaktechnische professionals in de Techniek. En als we over Techniek praten dan bedoelen we dit in de breedste zin van het woord. Niet alleen elektrotechniek, installatietechniek, maar ook beveiligingstechniek en data/telecom. In de utiliteit, nieuwbouw en renovatie. Het gaat hierbij niet om de arbeidsvorm maar om de capaciteit. U zoekt goede vakkrachten en Jobmans levert deze. Wij staan voor medewerkers die pas naar huis gaan als het werk gedaan is!

Tijdelijke personeelstekorten of een permanente flexibele schil? Ongeacht waar uw organisatie om vraagt, Jobmans biedt u een oplossing. Wanneer u voor een bepaalde tijd of een bepaald project extra medewerkers nodig heeft, dan is detacheren/uitzenden een goede oplossing. Dit biedt u meer zekerheid en flexibiliteit. Bij detachering/uitzenden kiest u voor meer binding met de interim-collega. Jobmans beschikt over uitgebreide ervaring en netwerk in de Technische branche en denkt met u mee over hoe u de continuïteit binnen uw organisatie kunt waarborgen.

Werving & Selectie

Bent u op zoek naar een vaste medewerker die u direct in dienst wilt nemen? Dan kunt u bij Jobmans een opdracht plaatsen. Op basis van een, samen met u, opgesteld functieprofiel gaat Jobmans op zoek naar een geschikte professionals voor uw vacature.

Jobmans houdt een voorselectie met als doel alleen eindkandidaten aan u voor te stellen. Deze professionals komt direct in dienst van uw organisatie. Afhankelijk van opdracht en salaris-afspraken en dergelijke wordt een fee overeengekomen.

U heeft na het in dienst nemen geen verbintenis meer met Jobmans. De professional komt bij u in dienst. Het grote voordeel van werving & selectie is dat u de complete procedure uit handen geeft aan Jobmans. Wij zijn specialist in het werven en selecteren van technisch personeel. U heeft zelf geen omkijken naar de sollicitatieprocedure en wij stellen de geschiktste kandidaten aan u voor.

Payrolling

Als opdrachtgever weet u precies welke technische professionals u nodig heeft. U kunt ze ook zelf vinden, alleen kunt u ze geen garanties geven. Zeker in deze tijden kan dat een uitdaging zijn. In dat geval biedt payrolling uitkomst, waarbij wij alle administratie en risico’s voor u uit handen nemen.

Payrolling betekent dat de medewerkers die u inhuurt bij ons op de loonlijst komen. Wij nemen het werkgeverschap, met alle risico’s en papierwerk, van u over. Op de werkvloer verandert er echter niets. U doet zelf de werving & selectie en u stuurt uw eigen mensen aan.

Op deze manier helpen wij u met het realiseren van optimale flexibiliteit. Dit houdt in dat wij zaken als afdrachten premies, loonbetalingen en belastingen regelen. Hiermee bespaart u niet alleen personeelskosten, zorgen en risico’s, maar het bespaart u tegelijkertijd ook een hoop tijd. U bent namelijk niet zelf belast met de administratieve handelingen.

Een aantal voordelen van uitbesteding van uw personeel aan Jobmans op een rij:

 • U hebt uw medewerkers niet direct in vaste dienst
 • Wij kunnen medewerkers voor een periode van 5,5 jaar op flexibele basis uitbetalen
 • U beschikt wel exclusief over uw medewerkers
 • Arbeidsrechtelijk geen risico’s
 • Beheersbare en lagere kostprijs en dus gunstiger tarieven
 • Heldere prijsafspraken
 • Tussentijdse overname mogelijk
 • Uitzendtermijn van 1040 uur
 • Besparing op loonadministratie en facturatie
 • Besparing op debiteurenbeheer
 • Besparing op werknemersverzekeringen
 • Besparing op automatiseringskosten
 • Verkleining ondernemersrisico door payrollconstructie
 • Eigen werving en selectie van uw medewerkers
 • De begeleiding van de medewerkers doet u zelf
 • Bij ziekte en arbeidsongeschiktheid wordt de doorbetalingsverplichting over genomen.
 • Medewerkers bouwen vanaf dag 1 pensioen op bij Jobmans

 

Voor meer informatie neem contact met ons op via: Info@jobmans.nl of bel 072-5317988.