MV monteur/Luchtkanaalmonteur

 

MV monteur/Luchtkanaalmonteur

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een MV luchtkanalen monteur die zelfstandig werkzaamheden kan uitvoeren en die beschikt over een hands on mentaliteit. De werkzaamheden bestaan onder andere uit het vanaf werkopdrachten en/of tekeningen monteren, demonteren, vervangen en onderhouden van luchtkanaalsystemen. Deze systemen worden gebruikt voor het transport van lucht om gebouwen intern te conditioneren, installatie is vervaardigd uit ronde pijp-, flexibele leiding, koker-materiaal van staal of kunststof met verschillende diameter en/of afmetingen. Je voert werkzaamheden, zoals onder meer boren, buigen slijpen etc., uit zodat er complete en soms complexe leidingsystemen vervaardigd worden. Gedurende je functie stem je werkzaamheden en eventuele afwijkingen in het werk af met je leidinggevende. Tevens ben je verantwoordelijk dat je taken verricht binnen de daarvoor gestelde planning. Daarnaast draag je zorg voor het bestellen van de juiste projectmaterialen tijdens de duur van het project.

Profiel kandidaat

Voor de functie zoeken wij iemand die stressbestendig en flexibel is. Je bent verantwoordelijk voor het produceren van een goed en compleet product, montage van de onderdelen volgens gestelde normen en het werken volgens gestelde kwaliteits- en milieu eisen. De juiste kandidaat dient ook te beheersen over communicatieve vaardigheden, waardoor jij vakinhoudelijk kennis kan overdragen en sturing kan geven.

Functie-eisen

  • MBO werk- en denkniveau
  • Ervaring met het installeren van luchtkanalensystemen
  • Minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie
  • In bezit van rijbewijs B en VCA diploma
  • Klantvriendelijk, accuraat en service gericht

Wat bieden wij

Je salaris is afhankelijk van je scholing en werkervaring maar wist je dat je bij Jobmans naast een goed salaris ook bonussen kan verdienen? Deze bonussen kunnen oplopen tot € 1000,- per jaar!

Medewerkers van Jobmans beginnen vanaf dag 1 met het opbouwen van hun pensioen omdat jouw toekomst belangrijk is voor ons.

Daarnaast draagt Jobmans zorg voor jou persoonlijke beschermingsmiddelen en gereedschap, zo heb je altijd goed gereedschap en PBM’s om je werk zo goed mogelijk uit te kunnen voeren. Op vrijdagmiddag komt het hele Jobmans team bij elkaar voor een gezellige vrijdag middag borrel zo leer je alle collega’s kennen waarmee je nog niet samenwerkt maar misschien wel in de toekomst! Kom jij ons team versterken?