Loodgieter

Loodgieter

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een loodgieter die zelfstandig werkzaamheden kan uitvoeren die beschikt over een hands on mentaliteit. De werkzaamheden bestaan onder andere uit het aanleggen van technische installaties, zoals gas, water, riool en sanitair. Wij acteren voornamelijk op seriematige woningbouw en renovatie projecten.

Gedurende je functie stem je werkzaamheden en eventuele afwijkingen in het werk af met je leidinggevende. Tevens ben je verantwoordelijk dat je taken verricht binnen de daarvoor gestelde planning.

Profiel kandidaat

Voor de functie zoeken wij iemand die stressbestendig en flexibel is. De juiste kandidaat dient ook te beheersen over communicatieve vaardigheden, waardoor jij vakinhoudelijk kennis kan overdragen en sturing kan geven.

Functie-eisen

  • Afgeronde MBO-diploma Installatietechniek niveau 3
  • Je hebt aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie
  • In bezit van rijbewijs B en VCA diploma
  • Klantvriendelijk en accuraat

Wat bieden wij

Je salaris is afhankelijk van je scholing en werkervaring maar wist je dat je bij Jobmans naast een goed salaris ook bonussen kan verdienen? Deze bonussen kunnen oplopen tot € 1000,- per jaar!

Medewerkers van Jobmans beginnen vanaf dag 1 met het opbouwen van hun pensioen omdat jouw toekomst belangrijk is voor ons.

Daarnaast draagt Jobmans zorg voor jou persoonlijke beschermingsmiddelen en gereedschap, zo heb je altijd goed gereedschap en PBM’s om je werk zo goed mogelijk uit te kunnen voeren. Op vrijdagmiddag komt het hele Jobmans team bij elkaar voor een gezellige vrijdag middag borrel zo leer je alle collega’s kennen waarmee je nog niet samenwerkt maar misschien wel in de toekomst! Kom jij ons team versterken?