CAD Engineer/Tekenaar

Voor onze opdrachtgever in Alkmaar zijn wij op zoek naar:

 

CAD/Revit Engineer/Tekenaar

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een CAD Engineer/Tekenaar die in de voorbereidende fase als wel uitvoerende fase zelfstandig het concept van klimaat technische installaties in utiliteitsgebouwen uitwerkt. Tevens maak je tekeningen voor een in opdracht verkregen project en analyseer je de tekeningen met betrekking tot knelpunten in de uitvoering van het project. Engineer technisch werk je ontwerpen alleen uit, waarbij je overleg hebt met de projectleider. De ontwerpen bestaan uit gebouw gebonden installaties met sanitair, verwarming, koeling en luchtbehandeling.

Het uiteindelijke doel is dat jij resultaten behaalt in een dossier met ontwerp, technische specificaties en tekeningen van de aan te leggen installatie.

Profiel kandidaat

In deze functie is afwisseling het sleutelwoord en werk je nauw samen met collega’s. Aangezien je onderdeel bent van een projectteam zoeken wij iemand die flexibel is, gevoel heeft voor details en graag wilt samenwerken. Daarnaast ben je iemand die met plezier werkzaam is in een veelzijdige baan met een grote mate van zelfstandigheid.

Functie-eisen

  • Een afgeronde MIT opleiding
  • Minimaal 4 jaar werkervaring als CAD Engineer/Tekenaar Klimaattechniek bij een utiliteitsinstallateur
  • Ervaring in luchtbehandeling is een vereiste
  • Je bent in staat om leidingnet berekeningen in Vabi te maken
  • Goede kennis op het gebied van AutoCad/Revit en daarmee goed in het uitwerken en tekenen van ontwerpen in Cadac Software

 

Wat bieden wij

Je salaris is afhankelijk van je scholing en werkervaring maar wist je dat je bij Jobmans naast een goed salaris ook bonussen kan verdienen? Deze bonussen kunnen oplopen tot € 1000,- per jaar!

Medewerkers van Jobmans beginnen vanaf dag 1 met het opbouwen van hun pensioen omdat jouw toekomst belangrijk is voor ons.

Daarnaast draagt Jobmans zorg voor jou persoonlijke beschermingsmiddelen en gereedschap, zo heb je altijd goed gereedschap en PBM’s om je werk zo goed mogelijk uit te kunnen voeren. Op vrijdagmiddag komt het hele Jobmans team bij elkaar voor een gezellige vrijdag middag borrel zo leer je alle collega’s kennen waarmee je nog niet samenwerkt maar misschien wel in de toekomst! Kom jij ons team versterken?